Nyt den friske feminine følelsen

Hva er vel bedre enn å kjenne på silkemyk hud uten et eneste hårstrå. Med voksing får du fjernet håret med roten og åpner dermed et resultat som ikke kan måle seg med en barbering. Med barbering kaster du bort tiden din hver dag ved å holde bukt med hårstubbene. Hårveksten bruker langt lengre tid på å vokse ut igjen dersom den fjernes ordentlig, så med voks beholder den herlige rene følelsen i lang tid. Samtidig som du sparer verdifull tid om morgenen, ivaretar du også kroppen din på en måte du fortjener. Unngå inngrodde hårstrå og irritert hud som er tilsynelatende uungåelig ved barbering.  

Vika Frisørene & Esthetic har lang erfaring med fjerning av uønsket hårvekst på kroppen. Hos oss vil du få den beste behandlingen gjennom vår ekspertise og markedets beste produkter.

 

Gi deg selv den silkemyke friske følelsen

Gi deg selv mer av din egen femininitet

 

Områder

Teknikken vi benytter gjør at vi kan fjerne uønskede hår fra hele kroppen. De mest vanligste stedene er følgende:

  • Legger
  • Ansikt
  • Armhulen
  • Underliv

Før behandling

Dagene før voksingen bør du unngå andre former for hårfjerning. For å få full effekt av behandlingen bør voksen ha litt hår å få tak i (0,5-1 cm)

Under behandlingen

Våre spesialister vil ta vare på deg og forklare deg hvert eneste steg i behandlingen som i dette tilfelle er en relativt enkel prosedyre. 

Gjør det vondt?

Vår metode og produktene vi benytter er laget for at man skal kjenne minst mulig smerte under behandlingen. Selv om du har sensitiv hud, så trenger du ikke å frykte behandlingen. Man vil kunne føle en luggende følelse i det man fjerner voksen, men dette skjer så fort at det er over på et blunk. Frykten for at det gjør vondt er som oftest det største problemet, men den er du nok kvitt etter første voksing. 

Vika-Frisorene-Esthetic-haarfjerning-med-voks-produkter-adam-eve.jpg
 

Etter behandlingen

I etterkant vil du føle deg renere og friskere i det du kan kjenne på en hårløs hud som er herlig å ta på. Den langvarige silkemyke følelsen gjør at du utstråler mer av din feminine selvsikkerhet - du er klar for å møte alt som måtte komme din vei!

Kontakt oss for timebestilling!

 
Vika-Frisorene-Esthetic-haarfjerning-med-voks-bb.jpg

Priser

 
 
 
“You just can’t beat that amazing, silky-smooth feeling!”

“You just can’t beat that amazing, silky-smooth feeling!”