Ny hud på fem dager

Plages du av rynker, strekkmerker, uren hud, arr eller lignende?

Green Peel® er kåret til nummer èn i verden på naturlig hudfornyelse og ansees som å være "the IT". Behandlingsformen fungerer som en peeling, men basert på planter fremfor kjemiske stoffer. 60 år med medisinsk utvikling ligger bak denne behandlingsformen som nå stadig flere sverger til for å oppnå fornyet og forbedret hud. 

En glød du ikke kan sminke deg til

Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL FRESH UP gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager. Med Green Peel® kan du fornye huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

Behandlingen

DE 3 GREEN PEEL BEHANDLINGENE er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på rynker, strekkmerker, uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Lettere Green Peel behandlinger fungerer også ideelt som forberedelse til den dypeste behandlingen.
 

Green Peel®Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 
60 min kr 1150,- + hjemmeprodukter min de 5 - 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-. 

Green Peel®Energy 

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

60 min kr 1400,- + kjøp av hjemmeproduktene som tidligere nevnt.

Green Peel®Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500,- + kjøp av 4 hjemme produkter Kr 1859,-. Til sammen Kr 4359,- 

Etter behandlingen

Etter behandlingen benytter man hjemmeproduktene i henhold til de anvisningene som blir gitt av vår spesialist. Man bør unngå sterkt sollys i de neste dagene. 

Antall behandlinger

Resultat vil være betydelig selv etter kun èn behandling. Behandling med faste mellomrom vil derimot gi mer vedvarende effekt. Kontakt oss for konsultasjon og mer informasjon, 

Smerte

De tre behandlingsformene varierer i stor grad ovenfor hvor dyptgående de fungerer. De fleste opplever ingen smerte av den mildeste behandlingen. Kontakt oss og vi vil forklare deg hvordan huden reagerer på behandlingen.

Priser

Green Peel®Fresh Up
30min 900,- 
60min 1150,-

Green Peel®Energy
60min 1400,-

Green Peel®Classic
2x60min 2500,-

Hjemmeprodukter
Liten pakke 455,-  
Inneholder:
- Super Soft Cleanser kr 130,-
- Herbal care Lotion kr 130,-
- Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-. 
(Finnes i reisestørrelser)

Stor pakke 1859,-
Inneholder:
- Herbal Care Lotion 200ml 499,-,
- Special Care/Special Regulating Care 50ml 650,-
- Blemish Balm 30ml 710,-

Eventuelt
- Super soft cleanser 472,-

For optimal effekt avslutningsvis
- 7 Dagers Ampulle Kur 'Herbal Active' 530,-
- Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull repararende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml 620,-